Tgrt Haber
10 Ekim 2021 00:33

Arkadaşını bıçakla öldüren zanlı tutuklandı

İzmir’de alkol içtikleri öne sürülen arkadaş grubu arasında çıkan bıçaklı kavgada ölen gencin cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Arkadaşını bıçakla öldüren zanlı tutuklandı
İzmir,Cinayet,

İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, binanın 7. katındaki dairede bir araya gelen arkadaş grubu alkol içmeye başladı. Alkol alan gençler arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Baran Sarıbacak (23) göğüs ve boyun kısmından bıçaklanarak yaralandı. Sarıbacak kanlar içerisinde kalırken, arkadaşları tarafından adrese taksi çağırıldı. Yaralı genç, adrese gelen taksi ile Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Baran Sarıbacak hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Emniyete götürülen şüpheliler ifadelerinde olayı H.A.’nın gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, H.A.’yı düzenledikleri operasyon ile yakaladı. Baran Sarıbacak’ı hastaneye getiren ve gözaltına alınan 2 arkadaşı emniyetteki ifadelerin ardından serbest kalırken, H.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...