Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 May 2021 12:30

Arkadaşını bıçakladı, elleri kanlı suçunu itiraf etti

Denizli'de bir genç kendisine küfür ettiği için önce arkadaşını bıçakladı, sonra ambulans çağırdı. Arkadaşı tedavi olurken hiçbir şey olmamış gibi izleyen genç suçunu polislere itiraf etti. Bıçakladığı arkadaşı ise kendisini ele vermedi.

Arkadaşını bıçakladı, elleri kanlı suçunu itiraf etti
denizli,,yaralama,

Denizli'de iki arkadaş arasındaki tartışmanın sonu kanlı bitti. Kendisine küfreden arkadaşını 3 yerinden bıçakladı.

ARKADAŞINI BIÇAKLADI, AMBULANS ÇAĞIRDI
Olay Pamukkale ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde yaşandı. İmdat Köse ile Süleyman Zeren adlı iki arkadaş gece dışarda otururken aralarında tartışma çıktı. Arkadaşı kendisine küfür edince Zeren önce eve gidip bıçak aldı sonra arkadaşının yanına geldi. Öfkeli genç arkadaşı İmdat'ı 3 yerinden bıçakladı. Olayın şokunu atlatınca pişman olan Zeren, arkadaşı fazla kan kaybedince ambulans çağırdı.

ELLERİ KANLI BİR ŞEKİLDE BEKLERKEN SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Sağlık ekipleri yaralıyı tedavi ederken Zeren ise elleri kan içerisinde arkadaşını izledi. Suçunu önce inkar eden Zeren polisler sıkıştırınca itiraf etti ve bıçağı attığı yeri gösterdi.

Arkadaşını bıçakladı, elleri kanlı suçunu itiraf etti

ARKADAŞINI ELE VERMEDİ
İlk yardım müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan İmdat, kendisini arkadaşının bıçakladığını söylemedi.  Soruşturma devam ederken olay yeri ekipleri olayın yaşandığı yeri inceledi. 

Arkadaşını bıçakladı, elleri kanlı suçunu itiraf etti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...