Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 17:36

Arkadaşlarından helallik isteyerek girdiği nehirde kayboldu

Sakarya Nehri’nde kaybolan 20 yaşındaki gencin suya girdiği esnada arkadaşları tarafından çekilen videosu ortaya çıktı. Emirhan’ın, arkadaşlarına iki kez üst üste 'hakkınızı helal edin' diyerek helallik istediği ve yüzmeye başladığı anlar kameralara yansıdı

Arkadaşlarından helallik isteyerek girdiği nehirde kayboldu
Sakarya,Sakarya Nehri

Dün Karasu ilçesinin Sakarya Nehri’nde yaşanan olayda 20 yaşındaki Emirhan Henden, botun ipini yakalayabilmek için suya indi. Nehirde yüzmeye başlayan Emirhan, bir süre sonra gözden kayboldu. Emirhan’ın suya girdiği esnada arkadaşları ile olan muhabbeti kameralara yansıdı. Cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınan görüntüerde Emirhan’ın arkadaşlarından iki kez helallik istediği görüntülendi. Emirhan’ın arkadaşlarına  “Arkadaşlar ben gidiyorum, hakkınızı helal edin. Onca yıllık şeyimiz var, insan bir nereye gidiyorsun der” dediği anlar yer aldı. Daha sonrasında yüzmeye başlayan Emirhan’dan bir daha haber alınamadı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Emirhan’ın arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler suda kaybolan Emirhan’ı bulabilmek için çalışma başlattı. Arkadaşlarının gözü önünde suda kaybolan Emirhan’ı bulmak için ekipler olayın ikinci gününde de çalışmalarına devam ettiriyor. Arama çalışmalarını takip eden Emirhan’ın anne ve babasının feryatları ise yürekleri dağladı.

Arkadaşlarından helallik isteyerek girdiği nehirde kayboldu

Arkadaşlarından helallik isteyerek girdiği nehirde kayboldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...