Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2021 13:22

Arkadaşlarının uyarılarını dinlemedi! 'Kız öleceksiniz bak'

Büyükçekmece’de üst geçit yerine otoyoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan hemşire arkadaşlarını dinlemedi. Kameralara yansıyan olayda otomobilin çarptığı genç hemşire ağır yaralandı

Arkadaşlarının uyarılarını dinlemedi! 'Kız öleceksiniz bak'
kaza,hemşire,büyükçekmece

Feci kaza Büyükçekmece- Silivri istikameti Güzelce mevkinde meydana geldi. Hastanede çalışan 3 hemşire arkadaş mesai bitimi sonrası kaldıkları lojmana dönmek üzere yola çıktı. Bu sırada isimleri bilinmeyen iki hemşire üst geçitten değil otoyoldan karşıya geçmeye çalıştı.  Diğer arkadaşları ise defalarca üst geçidi kullanmaları için ısrar etti. Söz dinlemeyen iki hemşire araç yoğunluğuna aldırmadan karşıya geçmeye çalıştı. Hemen 50 metre ilerideki üst geçidi kullanmayıp yola atlayan iki hemşireden biri tam karşıya geçtiği sırada bir arabanın çarpmasıyla ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan hemşire hastaneye kaldırılırken, sürücü ise gözaltına alındı.

ARKADAŞLARI TARAFINDAN KAMERAYA ALINDI

Yaşanan kaza anı ise diğer hemşire arkadaşı tarafından saniye saniye kaydedildi. Defalarca üst geçidi kullanmaları için uyardığı arkadaşlarını cep telefonuna kaydeden şahıs, kaza anını da kaydetti. Kaza öncesinde ”Ben defalarca uyardım üst geçidi kullanmıyorlar. Kız öleceksiniz bak” gibi aralarında diyalog geçen hemşirelerin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...