Tgrt Haber
24 Eylül 2020 12:04

Arnavutköy’de dehşet anları

Arnavutköy’de eşini ormanlık alanda öldürdükten sonra bir erkek şahsı silahla öldüren zanlı polis ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı.

Arnavutköy’de dehşet anları
Arnavutköy

Arnavutköy’de sabah saatlerinde iki cinayet işlendi. Edinilen bilgiye ve iddialara göre, Arnavutköy Domuz deresi mevkisi ormanlık alanında eşini silahla vuran bir kişi, daha sonra Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hıdır Sokağı!na geldi. Burada bir apartman dairesinin kapsını çalan zanlı, ev halkı tarafından kim olduğunun sorulması üzerine kendisini PTT görevlisi olarak tanıtarak bir belgeleri olduğunu söyledi. Kapıyı açan kadının eşi E.E. belgeyi almak için dışarı çıktığında merdiven boşluğunda şüpheli şahsın silahlı saldırısına uğradı. 

Arnavutköy’de sabah saatlerinde önce eşini ormanlık alanda öldüren daha sonra bir erkek şahsı oturduğu apartmanın merdiven boşluğunda öldüren zanlı yakalandı.
Olayın ardından polise ekiplerinin başlattığı geniş çaplı operasyonla zanlı kısa sürede yolunda yakalandı. Yakalan şahıs polis merkezine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...