Tgrt Haber
02 Kasım 2019 17:08

Arnavutköy'de fabrika yangını!

Arnavutköy’de ahşap mobilya imalatı yapan bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında söndürülürken, yanan fabrika drone ile görüntülendi.

Arnavutköy'de fabrika yangını!
Arnavutköy,Arnavutköy yangın

Yangın, saat 17.00 sıralarında Arnavutköy Haraççı Mahallesi'nde bulunan ahşap mobilya fabrikasında çıktı.

Fabrikanın altında bulunan kamyon da yandı

Ahşap mobilya imalatı yapan 3 katlı bir fabrikanın en üst katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede fabrikanın büyük bir bölümünü sararken, fabrikanın altında bulunan bir kamyonda alev alarak yandı.

Dumandan etkilenen işçilere müdahale edildi

Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise dumandan hafif şekilde etkilenen işçilere müdahalede bulundu.

 İneklerin can havliyle kaçıştığı görüldü

Yangın sırasında fabrikanın çevresinde bulunan ineklerin ise can havliyle kaçıştığı görüldü. Yangın itfaiye ekiplerinin yaptıkları müdahale sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü. Fabrikada maddi hasar meydana gelirken, yangın drone ile havadan görüntülendi.

Yangından fotoğraflar:

Arnavutköy'de fabrika yangını!Arnavutköy'de fabrika yangını!Arnavutköy'de fabrika yangını!Arnavutköy'de fabrika yangını!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...