Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Eylül 2021 18:41

Asansörde tartıştı sokakta kurşun yağdırdı

Diyarbakır’da iki komşu asansörde sebebi bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Asansörden indikten sonra şahıslardan biri belinden çıkardığı tabancasıyla konuşuna kurşun yağdırdı.

Asansörde tartıştı sokakta kurşun yağdırdı
Diyarbakır,,Tartışma,,Silah,

Diyarbakır’da işi gitmek için asansöre binen 56 yaşındaki M.B. komşusuyla karşılaştı. Asansörde başlayan tartışma sokağa taşındı. 

KOMŞUSUNU AĞIR YARALADI

M.B.’nin İsmi öğrenilemeyen komşusu belinden çıkardığı tabancayla rastgele ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan M.B. ağır yaralanırken, kurşunlar olay yerinden geçen 17 yaşındaki bir geçin tişörtünden girerek teğet geçti. Saldırgan şahıs olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan M.B. çevredekiler tarafından olayın yerinden yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulunan özel bir hastanenin acil servisine kaldırdı.

Asansörde tartıştı sokakta kurşun yağdırdı

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Çevrede yapıtları inceleme çok sayıda boş kovan ile bir adet patlamamış mermi bulurken, çevredeki bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayın görüntülerini de incelemeye aldı. Polis, şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...