Tgrt Haber
05 Eylül 2021 00:05

Asansörün altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Mersin’de 2 katlı binanın dış cephesine özel olarak yaptırılan asansörün altında kalan 61 yaşındaki kadın, feci şekilde hayatını kaybetti.

Asansörün altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti
Mersin,asansör,

Mersin’in Yenişehir ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Selma Çakmak adlı kadın, adreste oturan yaşlı bir çiftin kullanımı için 2 katlı binanın dış cephesine özel olarak yaptırılan asansöre binmek için çağrı düğmesine bastı. Bir süre bekleyen yaşlı kadın 2. kattaki asansörün geldiğini düşünerek kapıyı açtı ve yukarıdan hızla gelen kabinin altında kaldı. Kadının çığlıklarına yetişen komşular asansör kapısını açmada başarısız oldu. Ekiplerin olay yerine gelmesi ile itfaiye ekipleri, uzun süren çalışmaların ardından asansörün kapısını açtı. Ancak sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde gözyaşı dökün yaşlı kadının yakınları, asansörün hatalı yapıldığını ileri sürdüler.

Asansörün altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...