Tgrt Haber
14 Nisan 2021 14:32

Asayiş denetiminde yakalanan 35 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin asayiş denetlemelerinde yakalanan 131 şüpheliden 35'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş denetiminde yakalanan 35 şüpheli tutuklandı
elazığ,operasyon,asayiş,tutuklama

Elazığ polisinin son bir hafta içerisinde yaptığı şok ve asayiş uygulamalarında aranan 131 şahıs yakalandı. Şüphelilerden 35'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler, son bir hafta içerisinde şok ve asayiş uygulamaları yaptı. Ekiplerin yaptığı uygulamalarda aranan ve meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olan 131 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 35’i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden 9 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 211 gram metamfetamin maddesi ile çalıntı olduğu belirlenen 1 adet otomobil, 2 adet motosiklet ve piyasa değeri 19 bin TL olan inşaat malzemeleri ele geçirildiği öğrenildi.

Öte yandan ekiplerin yaptıkları çalışmalar sırasında kayıp olarak aranan 9 şahsın da bulunup yakınlarına teslim edildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...