Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Eylül 2021 11:11

Koronavirüs hastası hayatını kaybetti: Son mesajı aşı çağrısı oldu

Karaman'da koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi gören Süleyman Can, hastane odasından yayımladığı 'aşı olun' çağrılı görüntülü mesajın ardından 24 saat geçmeden hayatını kaybetti.

Koronavirüs hastası hayatını kaybetti: Son mesajı aşı çağrısı oldu
koronavirüs,aşı,görüntülü mesaj,son mesaj,karaman

Karaman'da Kovid-19'a yakalanan ve aşı olmadığı için hastalığı ağır geçiren 57 yaşındaki Süleyman Can, tedavi gördüğü esnada bir görüntülü mesaj yayımlayarak insanlara 'aşı olun' çağrısında bulundu. Mesajın ardından 24 saat geçmeden hayatını kaybeden Can, ardında bıraktığı son görüntüsüyle yürek burktu.

Kurban Bayramı'nın öncesinde Almanya'dan emekli olduktan sonra memleketi Karaman'a dönen Süleyman Can, kısa süre önce koronavirüse yakalandı. Kovid-19 aşısı olmadığı için hastalığı ağır geçiren Süleyman Can, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım servisinin dolu olmasından dolayı ilk olarak Kovid-19 servisine yatışı yapıldı.

"KİMSEYE İNANMAYIN VE ALDANMAYIN"

Koronavirüs hastası Süleyman Can, serviste yatarken çektirdiği video ile de aşı olmayan vatandaşlara seslenerek 'aşı olun' çağrısında bulundu. Süleyman Can görüntülü olarak paylaştığı mesajında, "Aşımı olmadım. Çok büyük sıkıntılar içerisindeyim. Lütfen kardeşlerim, aşınızı yaptırmayı kesinlikle ihmal etmeyin. Gerçekten çok zor bir hastalıkmış bu. Kimseye de inanmayın ve aldanmayın. Sağlık Bakanlığımızdan başka hiç kimseye itimat etmeyin. Allah cümlemize acil şifalar versin" dedi.

SABAHA KARŞI HAYATINI KAYBETTİ

Çekilen görüntülerde güçlükle konuştuğu gözlenen Süleyman Can'ın yaptığı bu paylaşımın ardından solunum güçlüğünün ağırlaşması üzerine tedavisinin devam edilebilmesi için yoğun bakım servisine alındı. Dün öğle saatlerinde yoğun bakıma alınan Süleyman Can'ın sabaha karşı saat 05.00 sıralarında yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

2 çocuk babası olan Süleyman Can'ın Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde yarın öğle saatlerinde defnedilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...