Tgrt Haber
10 Ocak 2022 09:39

Ölüme ramak kala... Son fren canlarını kurtardı

Mersin’de aşırı yağışlı havada yolun bittiğini son anda fark eden bir sürücü denize düşmekten aniden frene basarak kurtuldu.

Ölüme ramak kala... Son fren canlarını kurtardı
mersin,,kaza,

Mersin’de aşırı yağışlı havada bir sürücü otomobille balıkçı barınağına girdi. Yolun bittiğini son anda fark eden sürücü son anda frene basarak denize düşmekten kurtuldu.

DENİZE DÜŞMEYE RAMAK KALA

Olay, kentin Erdemli ilçesinde yaşandı. Bir sürücü gece yarısı arkadaşıyla birlikte yağmurlu havada açık olduğunu fark ettiği balıkçı barınağından içeri girdi. Barınağın sonuna kadar araçla giden sürücü yolun bittiğini yağmur nedeniyle son anda fark etti. Tehlikenin farkına varan sürücü frene basmasına rağmen otomobil kayarak kıyıda asılı kaldı. Sürücü ve arkadaşı denize düşmeye ramak kalan otomobilden indi.

Ölüme ramak kala... Son fren canlarını kurtardı

YARDIMA BALIKÇILAR KOŞTU

Balıkçılar durumu Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yalçın Sakın’a haber verdi. İki arkadaşa canlarına bir şey gelmediği için şükretmeleri gerektiğini belirten Yalçın, içeri izinsiz girdikleri için de tepki gösterdi. Balıkçı tayfaları ve çekici yardımıyla otomobil asılı kaldığı yerden çekildi.

Ölüme ramak kala... Son fren canlarını kurtardı

YOLCU OTOBÜSÜ KÖPRÜDE ASILI KALDI

Öte yandan yine Erdemli ilçesinde yağmur nedeniyle kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü bariyerleri kırarak köprüde asılı kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...