Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 21:19

Son dakika! Avcılar'da şiddetli patlama: 4 yaralı

Son dakika haberi: İstanbul'un Avcılar ilçesindeki bir ayakkabı dükkanında şiddetli bir patlama meydana geldi. 4 kişinin yaralandığı patlamanın ardından iş yeri alevler içinde kalırken, İGDAŞ ekipleri önlem amaçlı olarak bölgenin doğal gazını geçici süreliğine kesti.

Son dakika! Avcılar'da şiddetli patlama: 4 yaralı
son dakika,avcılar,doğal gaz,patlama

Avcılar'da akşam saatlerinde korkunç bir patlama sesi yükseldi. Bir binada patlama sonrası yangın çıktı.

İŞ YERİ ALEVLER İÇİNDE KALDI

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mahir Sokak'ta bir ayakkabı dükkanında yaşanan olaya göre, iki binanın arasında ayakkabı dükkanında henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Ayakkabı dükkanında yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Patlamanın ardından iş yeri alevlere teslim olurken, çevredikler büyük panik yaşandı. Şiddetli patlama sebebiyle, ayakkabı dükkanının yanındaki binanın duvarı yola yıkılırken, park halindeki araçlarda maddi hasar oluştu.

Panik içerisinde evlerini boşaltan vatandaşlar itfaiye, sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahale sonrasında ambulansa alınan yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.

Son dakika! Avcılar'da şiddetli patlama: 4 yaralı

İGDAŞ DOĞAL GAZI KESTİ

İhbar üzerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yola dökülen enkaz altında kimsenin olup olmadığı yönünde araştırma yaptı. Bu sırada itfaiye ekiplerine polis ve vatandaşlar elbirliğiyle yardım ederek enkazı yoldan kaldırdı. Patlama sonrasında olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri sokaktaki doğal gazı kesti. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahalelerin ardından yangın kısa sürede söndürüldü. Ekipler yangının çıkış nedenini araştırmak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...