Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2021 13:35

Avukatı yaralayan şüpheli: Öyle gerekti kardeşim

Konya’da adliye otoparkında yanında bulunan tabancayla avukatı bacağından yaralayan iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin neden yaptın sorusuna şüphelilerden İsmail E., “Öyle gerekti kardeşim, açıklama mı yapmak zorundayım ben sana” diyerek cevap verdi.

Avukatı yaralayan şüpheli: Öyle gerekti kardeşim
konya,avukat,adliye,silahlı saldırı

Konya'da tartıştıkları avukatı otomobil içerisinde tabancayla bacağından yaralayan iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden İsmail E, adliyeye sevk edildikleri sırada gazetecilerin, "Avukatı neden vurdunuz?" sorusuna, "Öyle gerekiyordu kardeşim. Açıklama mı yapmak zorundayım" diye cevap verdi.

İCRA DAVASINI GÖRÜŞTÜLER

Dün saat 14.00 sıralarında Konya Adliyesi otopark girişinde, Kadir Ö. (32) babasının icra meselesi için arkadaşı 21 yaşındaki İsmail E. ile birlikte avukatla görüşmek için adliye yakınındaki bir mekanda buluştu. Tarafların görüşmesinden sonra avukat A.İ.’nin (42) adliyeye gideceğini söylemesi üzerine Kadir Ö. ve İsmail E. de adliyede işlerinin olduğunu belirterek avukatın arabasıyla adliyeye geldi.

AVUKATI DİZİNDEN YARALADI

Avukat A.İ., aracıyla adliye otoparkına giriş yaptığı sırada otomobilde bulunan İsmail E. tarafından dizinden silahla yaralandı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı avukat ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Avukatı yaralayan şüpheli: Öyle gerekti kardeşim

'ÖYLE GEREKTİ KARDEŞİM'

Öte yandan, Kadir Ö. ile İsmail E. olay yerinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Burada gözaltına alınan iki şüpheli ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden İsmail E., “Öyle gerekti kardeşim açıklama yapmak zorundayım ben sana” diyerek cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...