Tgrt Haber
06 Ağustos 2021 12:22

İtfaiye erinin vatan sevdası: Ayağında sargı beziyle yangına koştu

Muğla’daki orman yangınında alevlerle mücadele ederken ayağından yaralanan itfaiye eri Ali Erim yaptığı hareketle gönülleri fethetti. Yangını söndürmeye çalışırken ayağından yaralanan Erim, oturduğu yerde kendi kendini tedavi etti. Tekrar alevlerle savaşmaya gitti. O anlar ise kameralara yansıdı.

İtfaiye erinin vatan sevdası: Ayağında sargı beziyle yangına koştu
muğla,yangın,orman yangını,milas,itfaiye eri

Kayseri'den giderek Muğla'daki yangında görev yapan itfaiye eri, yangına müdahale sırasında yaralanan ayağını kendisi tedavi ettikten sonra alevlere müdahale etmeye devam etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Muğla'da devam eden yangınları söndürme çalışmalarına takviye için 5 araç ve 15 personel de bölgeye sevk etti.

AYAĞINI SARDI ALEVLERE KOŞTU

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan yangınları söndürmek için ekiplerin çabaları devam ediyor. İtfaiye eri Ali Erim ise alevlere müdahale ederken ayağından yaralandı. Yarasını sargı beziyle saran Erim, kendi kendini tedavi ettikten sonra alevlerle savaşmaya devam etti. İtfaiye eri Erim’in yaptığı hareketle gönülleri fethetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...