Tgrt Haber
28 May 2022 08:01 - Güncelleme : 28 May 2022 08:08

'Aydın’da UFO' iddiası sosyal medyayı salladı! Kamera kayıtları var

Aydın’da bir genç, sabaha karşı evinin balkonundan gördüğü ışık huzmesinin UFO olduğunu iddia edince ortalık karıştı. Görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kaydeden gencin sosyal medyada paylaştığı görüntüler kısa sürede viral oldu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
aydın

Aydın Nazilli’de bir genç, sabaha karşı balkona çıkınca hayatının şokunu yaşadı. Gçkyüzünde gördüğü ışık huzmesinin UFO olduğunu iddia eden genç, o anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye kayda alırken sosyal medyada kısa sürede viral olan görüntüler halkta merak uyandırdı.

BÜYÜK VE IŞIKLI

 Şirinevler Mahallesi’nde sabaha karşı meydana gelen olayda, 21 yaşındaki Cem Kocaman, sabaha karşı namaz kılmak için kalkarak evinin balkonuna çıktı. Karşısında büyük bir ışıklı cisim gördüğünü ileri süren Kocaman, Ufo olduğunu iddia ettiği cismi kaydetmek için hemen cep telefonuna sarıldı.

“GÖZÜME UYKU GİRMEDİ”

Işık huzmesini saniye kayda alan Kocaman, "Uzun süre şok yaşadım, korktum, gözüme uyku girmedi" dedi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından görüntülerdeki cisim ilçe halkında merak uyandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...