Tgrt Haber
23 Kasım 2021 11:26

Ayı saldırısının adresi bu kez Bursa! 'Hakkımı helal etmiyorum'

Bursa'da ayı saldırısına uğrayarak hastanelik olan orman işçisi, o anları anlattı. Yemek molasına çıktığı esnada ayı ile göz göze geldiğini belirten Sezgin Yılmaz, "Ben işimde gücümde biriyim, ayıya hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Ayı saldırısının adresi bu kez Bursa! 'Hakkımı helal etmiyorum'
ayı,,ayı saldırısı,,bursa,,iznik,

Bursa İznik'te ormanda ayı saldırısına uğrayıp hastanelik olan adam, yaşadığı travmayı anlattı. Tedavisi tamamlanarak taburcu olan orman işçisi Sezgin Yılmaz, göz göze gelmelerinin ardından ayıyla 5-6 dakika boğuştuğunu ve birlikte yuvarlandıklarını belirterek ayıya hakkını helal etmediğini söyledi. 

Ayı saldırısının adresi bu kez Bursa! 'Hakkımı helal etmiyorum'
Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sezgin Yılmaz, ayı ile 5-6 dakika kadar boğuştuğunu ve birlikte yuvarlandıklarını belirtti.

BOYNUNDAN, ELİNDEN VE AYAKLARINDAN YARALANDI

Tokat'ta yaşanan ayı saldırısının ardından bu kez de benzer bir olay Bursa'dan geldi. İznik Orman İşletme Müdürlüğünde çalışan kepçe operatörü 24 yaşındaki Sezgin Yılmaz, ayı saldırısından sağ kurtulmayı başardı. İznik’e bağlı Derbent Mahallesi'nde ormanlık alanda çalışırken bir ayının saldırısına uğrayıp boynundan, elinden ve ayaklarından yaralanan genç adam, çevredeki çalışanlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Sezgin Yılmaz’a kuduz aşısı vuruldu.

100-150 METRE KAÇTIM AMA YAKALADI

Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde tedavisi devam eden Sezgin Yılmaz, o anları anlattı. Yılmaz açıklamasında, “Ormanda çalışıyorduk. Yemek molasına çıktım. Dönüşte ayı ile göz göze geldim. Ayıdan 100-150 metre kaçtım. Beni yakaladı ve 5-6 dakika ayı ile boğuştum. Hatta beraber yuvarlandık." dedi.

Ayı saldırısının adresi bu kez Bursa! 'Hakkımı helal etmiyorum'
Hastanedeki tedavisi tamamlanan Yılmaz, taburcu edildi.

AYININ HALİ DAHA PERİŞAN

Ayı ile boğuşmasının ardından ondaki hasarın daha büyük olduğunu ifade eden Yılmaz, "Siz gidin bir de aynın halini görün onun hali daha perişan. Sonra sesleri duyan abim geldi, beni hastaneye kaldırdılar. Ben işimde gücümde biriyim, ayıya hakkımı helal etmiyorum” şeklinde konuştu.

Ayı saldırısının adresi bu kez Bursa! 'Hakkımı helal etmiyorum'
Ayının ayakkabısını parçaladığını belirten Yılmaz, ayağına da derin darbeler aldı.

TOKAT'TAKİ AYI YILDIZ'I HEDEF ALMIŞTI

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde çiftçilik yapan 41 yaşındaki, evli ve 2 çocuk babası Şenel Yıldız, gece saatlerinde ahıra giderken ayı ile karşılaştı. Ayının saldırması üzerine neye uğradığını şaşıran Yıldız, kendini kurtarmak için ayıyla güreşe tutuldu. Kolları ve bacakları ayının pençe darbeleriyle yaralanan Yıldız'ın yardım çığlıklarına köylüler yetişti.

Hayati tehlilesi bulunmayan Yıldız, bahçeye çıktığını ve bir hışırtı duyduğunu belirterek, "Döndüğümde ayı bana doğru geldi. Önce bacaklarımdam tutu ve pençe attı. O sırada ben ayıya sarıldım, güreş yaptık. Yer meyilli olduğu için ayıyı kaldırıp atınca,  ayı çekip gitti. Beni bu hale getirdi ama bir de siz ayıyı görün. Ayı daha perişan' " dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...