Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2021 14:11

Kavgayı ayırmak istemişti, bıçaklanarak öldürüldü

İzmir'de kavga eden alkollü iki kişiyi ayırmak isteyen bir vatandaş kavgadan sonra şahısların bıçaklı saldırısıyla hayatını kaybetti.

Kavgayı ayırmak istemişti, bıçaklanarak öldürüldü
izmir,kavga,ölüm

İzmir'de bir vatandaş alkollü iki kişinin kavgasını ayırmak isterken uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldü.

Olay, Foça ilçesinde Aşıklar Caddesi'nde yaşandı. Yan yana bağlı ayrı ayrı teknelerde bulunan ve alkollü olduğu ileri sürülen şahıslardan Ekrem B. (38) ile Ahmet G. (21) arasında tartışma çıktı. Tartışma biranda kavgaya dönüştü. Talip Yılmaz isimli bir güvenlik görevlisi alkollü iki şahsın kavgasını ayırmak isteyip araya girdi. Kavgadan sonra olay yerinden ayrılan Ekrem B., elinde bıçakla geri gelerek Talip Yılmaz'ı kasığından bıçaklayıp kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Yılmaz, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Yapılan incelemenin ardından Talip Yılmaz'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Polisler kaçan şüpheliyi olay yerine yakın bir yerde yakalayarak gözaltına aldı. Ekrem B.'nin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kavgayı ayırmak istemişti, bıçaklanarak öldürüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...