Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ocak 2022 17:11

Aynı evde yaşadığı kişiyi bıçaklayıp kaçtı

İstanbul Bağcılar'da yabancı uyruklu bir kişi, aynı evde yaşadığı alkollü bir kişi tarafından bıçaklandı. Saldırı sonrası olay yerinden kaçan zanlı için yakalama çalışması başlatıldı.

Aynı evde yaşadığı kişiyi bıçaklayıp kaçtı
İstanbul,Bağcılar,Saldırı,Bıçak

İstanbul Bağcılar'da gece saatlerinde meydana gelen olayda, 2 katlı apartmanın 2. katında oturan 33 yaşındaki  Georgi Shirulize isimli yabancı uyruklu kişi ile aynı evde yaşayan alkollü kişi arasından bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma bir anda büyüdü kavgaya dönüştü.

BIÇAKLA YARALAYIP KAÇTI

Kimliği belirlenemeyen kişi, Georgi Shirulize'yi bıçakla yaralayıp kaçtı. Sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri sokağı güvenlik çemberine aldı. Eve gelen sağlık ekipleri Shirulize'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulunurken, Georgi Shirulize'yi öldürüp kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...