Tgrt Haber
15 Ocak 2022 10:27

Acılı baba için en zor an: Ayşenur'a son kez sarıldı

Burdur'da 3 yaşındaki Ayşenur’un cenazesi biyolojik babası olduğunu ispat edebilmek için DNA testi veren Erdi Karakiraz’a teslim edildi. Acılı babanın, kızının cenazesine sarılarak “Kızımın cenazesini verdiler, oğlumu da böyle vermesinler” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Acılı baba için en zor an: Ayşenur'a son kez sarıldı
ayşanur kazık,burdur,ölüm

Burdur’da yaşanan olayda 3 yaşındaki Ayşenur Kazık yatağında ölü bulunmuş, şüpheli ölüm üzerine küçük kızın annesi ve dayısı tutuklanmıştı. Dayı, ifadesinde gece gürültü yapan Ayşenur’u susturmak için tekme atarak dövdüğünü itiraf etmişti.

Ayşenur’un nüfus kayıtlarında Erdoğan Kazık’ın üzerine kayıtlı olması üzerine Erdi Karakiraz ve Erdoğan Kazık’a DNA testi yapıldı.

KIZINA SON KEZ SARILDI

Ayşenur’un cenazesiyse iki gün boyunca kimse tarafından alınmadı. Savcılık biyolojik baba olduğunu iddia eden Erdi Karakiraz’ın cenazeyi alabilmesine izin verdi. Acılı baba darp edilerek öldürüldüğü ileri sürülen kızının cesedine son kez sarılıp gözyaşı döktü. Erdi Karakiraz, “Bana oğlumu teslim edin. Kızımın ölüsünü aldım. Oğlumu da mı ben böyle alacağım. Ben oğlumu istiyorum” ifadelerini kullandı.

Minik Ayşenur'un cenazesinin Konya'nın Akşehir ilçesinde toprağa verilecek.

Acılı baba için en zor an: Ayşenur'a son kez sarıldı

NE OLMUŞTU?

Burdur'da 3 yaşındaki Ayşenur Kazık evde yatağında ölü bulunmuştu. Ayşenur, kendisini sabah uyandırmak isteyen annesine herhangi bir tepki vermemişti. Anne Kader K.’nın ihbarıyla adrese sevk edilen sağlık ekipleri minik Ayşenur’un hayatını kaybettiğini belirlemişti. Ayşenur'un ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, durumun şüpheli bulunması üzerine küçük çocuğun annesi ve dayısı gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. 

Acılı baba için en zor an: Ayşenur'a son kez sarıldı

"GECE SES YAPTI, TEKME ATTIM"

Dayı Hızır Tunç Ç, emniyetteki ifadesinde, Ayşenur’un gece ses çıkartarak gürültü oluşturduğunu ve bu nedenle tekme attığını itiraf etti. Anne Kader K., ise bu durumu görmediğini belirtmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından anne Kader K., ve dayı Hızır Tunç Ç., şüpheli, anneanne Yüksel K., ise tanık sıfatıyla adliyeye sevk edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...