Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ocak 2022 10:57

Baba ve 2 oğlu evde ölü bulundu

Adana'da yaşayan 35 yaşındaki Asiye Çulha felaketi yaşadı. Seslendiği eşi ve 2 çocuğundan cevap alamayan kadın, odaya girdiğinde ailesinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Baba ve 2 oğlu evde ölü bulundu
adana,,baba,,çocuk,,ölüm,

Adana'da genç bir baba ile 2 oğlunun ölüm haberi yürekleri dağladı. 

ACI TABLOYLA KARŞILAŞTI

Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi 4182 Sokak'taki 3 katlı evin birinci katında meydana gelen olaya göre; Asiye Çuha (35), 2 oğlunu okula göndermek için eşi ve çocuklarına seslendi. Cevap alamayan kadın, yanlarına gidip uyandırmak istedi. Ancak sobalı odada yatan eşi Samet Çulha (40) ile çocukları Ali (8) ve Hüseyin'in (6) hareketsiz olduğunu görünce çığlık attı.

Sesler üzerine olay yerine gelen komşuları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, baba ile 2 oğlunun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Acı haberi alan Çulha ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

SOBADAN SIZAN GAZ ŞÜPHESİ

Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemelere göre, baba ve 2 çocuğunun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tahmin ediliyor. 3 kişinin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...