Tgrt Haber
24 Kasım 2021 08:25

Baba ve oğlun acı sonu: İki saat arayla öldüler

Samsun'da kalp krizinden vefat eden babasından iki saat sonra büyükbaş hayvanın saldırdığı işitme engelli oğlu da öldü.

Baba ve oğlun acı sonu: İki saat arayla öldüler
samsun,ölüm

Samsun'da kalp krizinden vefat eden babasından iki saat sonra büyükbaş hayvanın saldırdığı işitme engelli oğlu da öldü.

Acı olay Atakum ilçesi kırsal Erikli Mahallesi'nde yaşandı. Ailesi fındık bahçesinde çalışan 79 yaşındaki Erdoğan Matur'dan bir süre haber alamayınca oğul Zeki Matur, babasını merak etti. Fındık bahçesine giden oğlu Matur babasının cansız bedeniyle karşılaştı.

BOYNUZ DARBESİYLE ÖLDÜ

Zeki Matur, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri babanın öldüğü fındık bahçesinde inceleme yaptı. Ailesi ile köy muhtarı o sırada Matur'un hayvan otlatan işitme engelli 53 yaşındaki oğlu Recep Matur'u merak edip aramaya gitti. Ancak Recep Matur'un cesedi de evlerinden 200 metre uzakta otlattığı büyükbaş hayvanlarının yanında bulundu. İşitme engelli Recep Matur'un vücudunda boynuz darbeleri olduğu tespit edildi.

Baba ve oğlun acı sonu: İki saat arayla öldüler

BABA-OĞUL 2 SAAT ARAYLA ÖLDÜ

İki saat arayla ölen baba ve oğlunun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba ile işitme engelli oğlunun 2 saat arayla vefat ettiğini söyleyen Erikli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarı, yaşadıklarını anlattı: Zeki, babasının fındık bahçesinde ölü olarak bulmuş. Sonra beni oğlu aradı. 'Muhtarım babam öldü' dedi. Ben de geldim 112 ile jandarmayı aradık. Daha sonra işitme engelli oğlu Recep'i merak ettik. O da evlerinin yakınında ölü bulundu. Otlattığı öküzün boynuz darbesiyle ölmüş. Hayvan boynuzlarıyla epey sürüklemiş Recep'i. Baba ile oğlu 2 saat arayla öldü. Jandarma'ya da Recep evi göstermiş.

Babasını ve ağabeyini iki saat arayla kaybeden Zeki Matur ise büyükbaş hayvanın daha önce de birkaç defa saldırdığı söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...