Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2018 00:11

Babalar Günü Mesajları | Babalar Günü Hediyeleri | Babalar Günü İçin Farklı Mesaj SMS 2018

Babalar Günü Mesajları, Babalar günü hediyeleri arayanlar doğru adrestesiniz. Babalar günü için farklı, ilginç, komik mesajları sizler için derledik. Babalarına farklı hediye seçmek, komik mesaj atmak isteyen çocuklar sitemizde babalar için farklı mesaj anlamlı mesaj bulabilir.. İşte en anlamlı en farklı babalar günü mesajları SMS 2018

Babalar Günü Mesajları |  Babalar Günü Hediyeleri | Babalar Günü İçin Farklı Mesaj SMS 2018
babalar günü mesajları,babalar günü ne zaman,babalar günü için farklı mesaj,babalar günü 2018 mesajlaru,babalar günü ilginç mesaj,en anlamlı babalar gübü mesajları,babalar gübü resimli mesaj,babalar günü ne zaman 2018

Babalar Günü Mesajları burada. Babalar günü geldi çattı... Bayramın 3.gününe denk gelen babalar günü bu yıl daha anlamlı. Hem bayram hem babalar günü vesilesi ile çocuklar babalarının babalar gününü kutlayabilecek. Onlara anlamlı kıymetli hediyeler verebilecek ve eğlenceli zaman geçirebilecek. Babalar günü 17 Mayıs pazar gününe denk geliyor. Hem bayramın 3. günü hem de babalar günü.. Çocuklar babaları için farklı babalar günü mesajları ararken anlamlı mesajlar ve yanı sıra babama ne hediye almayalıyım, babam için anlamlı mesaj gibi aramaları da gerçekleştiriyor. Babalar günü mesajları, Babalar günü hediyeleri, Babalar Günü anlamlı mesajlar 2018 , komik Babalar günü mesajı, anlamlı Babalar günü mesajı, babalar günü ne zaman, Babalar için farklı mesaj, babaya farklı hediye... İşte Babalar günü hediyeleri ve Babalar günü mesajları

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ

Babalar günü ne zaman?

Babalar günü ne zaman? Babalar günü bugün mü_ Babalar günü ne zaman 2018? 17 Haziran Pazar günü kutlanıyor… Babalar Günü'nde kısa mesaj olarak gönderebileceğiniz, söyleyebileceğiniz veya hediye paketi üzerine iliştirebileceğiniz mesajlar burda. İşte en yeni Babalar Günü mesajları…

Babalar günü mesajları

Babalar gününde babasına mesaj atmak isteyen anlamlı bir hediyeyle kutlamak isteyen kişiler Babalar günü mesajları, Babalar günü hediyeleri aratmaları yapıyor. Biz de sizler için anlamlı Babalar günü mesajları ve Babalar günü hediyelerini hazırladık. İşte Babalar günü mesajları sms, Babalar günü hediyeleri, en farklı, anlamlı, komik, değişik Babalar günü hediyeleri ve mesajları

*Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

*Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim sabah.com.tr.

*Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

*Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun…

*Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları |  Babalar Günü Hediyeleri | Babalar Günü İçin Farklı Mesaj SMS 2018

Babalar için anlamlı mesajlar

*Sen güçlü bir çınar gibisin… Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim… Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun…

*Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.

*Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Her sabah uyandığımda seni bulurdum yanımda canım Babam benim.

*Seni çok özledim benim güzel Babam. Varlığın ışık saçıyor dünyama…

*Gözlerimdeki yaşları silendin sen Babam. yüreğimdeki kederi giderendin sen Babam…

Babalar Günü Mesajları |  Babalar Günü Hediyeleri | Babalar Günü İçin Farklı Mesaj SMS 2018

En farklı babalar günü mesajları

*Akşam oldu hüzünlendim ben yine Hasret kaldım gözlerinin rengine…

*Bana bir masal anlat baba içinde hem sen olsun hem ben olsun hemde annem olsun…

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günün kutlu olsun.

Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece "BABA" derdim. Babalar günün kutlu olsun babam.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

Babalar Günü Mesajları |  Babalar Günü Hediyeleri | Babalar Günü İçin Farklı Mesaj SMS 2018

Babalar günü sözleri

Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun...

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

 

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar günü hediyeleri

Babalar Günü‘nde babanıza güzel ve farklı bir hediye almak için öncelikle onun nelerden hoşlandığını, günlük hayatını düşünün. Kullanışlı bir hediye olsun derseniz iş hayatında ya da günlük hayatta işine yarayacak bir hediyeyi Babalar Günü‘nde babanız için seçebilirsiniz.

Alacağınız hediyeyi kişiselleştirerek daha önce aldığınız hediyelerden farklı bir hale getirebilirsiniz. Örneğin babalar günü için babanıza alacağınız kol düğmesinde isminin baş harfleri olabilir, kutusunda sizin ona mesajınız yazabilir. Her gün iş yaşamında kullandığı kartvizitliğinin yerine isminin yazılı olduğu bir gümüş kartvizitlik de babalar günü için ideal bir hediye olabilir.

İlk defa Babalar Günü‘nü kutlayacaklara esprili baskılı bir t-shirt armağan edebilirsiniz. Yeni doğan bebeğe de yine aynı tarz bir body ile baba oğul- baba kız bir takım hediye alabilirsiniz. Ya da Babalar Günü‘nde babanızın en sevdiği bir filmin posterine resmiyle bir montaj yaptırtıp ona etkileyici bir hediye alabilirsiniz.

Babanız maceraperest ruhlu ise size akrobasi uçuşunu öneriyoruz. Dünyaca ünlü bir pilot ile havada taklalar atarak İstanbul semalarında son derece heyecanlı bir gün yaşamasını sağlayabilirsiniz. Her sene aldığınız gömlek, kravat gibi giyim eşyaları artık sizin için sıradan bir hediye ise bu ürünleri nakışlatarak babanızın adına özel mesajlı bir hale getirtebilirsiniz.
Her şeyin en güzeline layık babanıza bir teşekkür hediyesi ve onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatan bir hediye de seçebilirsiniz.

Örneğin; “Yılın En İyi Babası” oscarı, “Şampiyon Babam” kupası, “Mükemmel Babaya” itafen bir plaket gibi.
Babalar Günü‘nde babaya en güzel hediye anlamında saklı olacaktır. Babanızla çekilmiş güzel bir fotoğrafınızdan hazırlanacak masa üstü bir pano, ona tüm gün sizi hatırlatacak ve gülümsetecek bir Babalar Günü hediyesi olacaktır.

Yine babanızın mesleğine göre ismiyle beraber nakışlı bir havlu ya da “Süper Baba” yazılı, isminin baş harflerinin nakışlandığı bir bornoz ile onu çok özel hissettirebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...