Tgrt Haber
20 Haziran 2021 22:00

Babalar Günü'nde çocuklarıyla yan yana defnedildi

Şanlıurfa’da akrabalar arasında arazi sulama kavgasında ölen baba ve 2 oğlu gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Babalar Günü'nde çocuklarıyla yan yana defnedildi
Şanlıurfa,arazi sulama kavgası

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayda Gülek ailesinin sulamada kullandığı su tarladan yola taştı. Gök ailesi de buğday biçmek için biçerdöveri yoldan geçirirken çamura saplandı. Yaşanan olay nedeniyle Gök ve Gülek aileleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraftan da 2 kişi yaralandı. Aileler arasında çıkan kavga akşam saatlerinde yine alevlendi. Çıkan kavgada 10 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. baba Kavas Gök ile oğlu Halil Gök hayatını kaybetti. Hastanede tedavi edilen bir diğer oğlu Mustafa Gök ile karşı taraftan Reşat Gülek de sabah saatlerinde hayatını kaybedince ölü sayısı 4’e yükseldi.

BABA VE OĞULLARI GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE DEFNEDİLDİ

Kavgada hayatını kaybeden baba Kavas Gök, çocukları Mustafa ve Halil Gök ile birlikte yan yana defnedildi. Yalnızdam Sokak'taki cenazeye ölenlerin yakınları katıldı. Baba ve 2 oğlu gözyaşları içerisinde defnedildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...