Tgrt Haber
04 Ocak 2022 16:44

Babasına iyilik yapan öğretmeni unutmadı, yıllar sonra onun için 3 bin kilometre yoldan geldi

Almanya'da yaşayan Büşra Toy, bir öğretmeninin babasına yaptığı iyiliği yıllar boyunca unutamadı. Hem babasının hem de kendisinin öğretmeni olan İlhan Gök'ü görebilmek için Almanya'dan Türkiye'ye 3 bin kilometreden fazla yol gelen Toy, öğretmeninin yeni öğrencilerine de kitaplar hediye etti.

Babasına iyilik yapan öğretmeni unutmadı, yıllar sonra onun için 3 bin kilometre yoldan geldi
öğretmen,,öğrenci,,almanya,,iyilik,

Almanya'da yaşayan Büşra Toy isimli genç kadın, yıllar önce babasına iyilik yapan ve hem kendisinin hem de babasının öğretmeni olan İlhan Gök'ü ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi. 3 bin kilometrelik mesafeden öğretmeninin okuluna giden Toy hem Gök'e teşekkür etti hem de onun yeni öğrencilerine kitaplar dağıttı.

GÖREV YAPTIĞI OKULDA ZİYARET ETTİ

Lise yıllarında kendisine yardımcı olduğu öğretmenini unutmayan Ökkeş Toy adlı bir vatandaş, 26 yıl önce öğretmenin yaptığı iyiliği kızına anlattı. Babasının anlattıklarından etkilenen Büşra Toy, hem kendisine hem de babasına öğretmenlik yapan 59 yaşındaki Okul Müdürü İlhan Gök'ü görev yaptığı okulda ziyaret etti. Öğretmenini tekrar görebilmek için Almanya’dan Türkiye’ye gelen Büşra Toy, öğrencilere de ders ve soru kitapçıkları hediye etti.

Babasına iyilik yapan öğretmeni unutmadı, yıllar sonra onun için 3 bin kilometre yoldan geldi
Öğretmen Gök'ü ziyaret etmek için Almanya'dan gelen Büşra Toy'a Türk Milli Eğitimine Adanmış Hayat Boyu Onur Ödülü plaketi verildi.

ÜNİVERSİTE OKUMASI İÇİN YARDIMCI OLDU

Gaziantep’te yaşayan 58 yaşındaki okul müdürü İlhan Gök, yaklaşık 26 yıl önce üniversite eğitimine gidebilmesi için kendisine yardımcı olduğu ve kitaplar hediye ettiği öğrencisinin kızının kendisini ziyaret etmesiyle duygusal anlar yaşadı. Babasının üniversiteye gidebilmesinde yardımcı olduğu için Almanya’dan Türkiye’ye gelen Büşra Toy, Aydınlar Ortaokulu Okul Müdürü İlhan Gök’ü ziyaret ederek öğrencilere kitaplar hediye etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretin ardından İlhan Gök, yardımlarından ötürü Büşra Toy’a “Türk Milli Eğitimine Adanmış Hayat Boyu Onur Ödülü” plaketi takdim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...