Tgrt Haber
09 Ocak 2022 15:22

Cani baba kızını dövüp boğmaya kalktı! Korkan kız çocuğu 4. kattan atladı

Sultangazi'de gece yarısı, henüz öğrenilemeyen bir sebeple 15 yaşındaki kızıyla tartışan H.Ş., çocuğunu darp etti. Bir süre şiddete maruz kalan kız, babasının kendisini boğmaya çalışması üzerine 4. kattaki evin balkonundan atladı. Kız çocuğu ağır yaralanırken cani baba ise tutuklandı.

Cani baba kızını dövüp boğmaya kalktı! Korkan kız çocuğu 4. kattan atladı
kız çocuğu,sultangazı,şiddet,darp,dayak,baba kız

Sultangazi'de şiddete maruz kalan 15 yaşındaki kız çocuğu, babasının kendisini boğmaya çalışmasıyla 4. kattaki balkondan atladı.Ağır yaralanan kız çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE DÖVDÜ, SONRA BOĞAZINI SIKTI

Önceki gün Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre, Ayşegül Ş. ile babası H.Ş. arasında gece saat 01.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Baba H.Ş., darp ettiği kızı Ayşegül Ş.'nin boğazını sıkmaya başladı. Bunun üzerine Ayşegül Ş., 4’üncü kattaki evlerinin balkonundan atladı.

Cani baba kızını dövüp boğmaya kalktı! Korkan kız çocuğu 4. kattan atladı
Şiddet gören kız çocuğu, park halindeki aracın üstüne düştü.

KIZ ÇOCUĞU AĞIR YARALI

Atlayan kız park halindeki bir otomobilin üzerine ve ardından asfalt zemine düştü. Çocuğun annesi ve yakınları sinir krizi geçirirken, caddede bulunan vatandaşlar yardımına koştu. Ağır yaralanan kız, çevredeki vatandaşlar tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde belinde kırıklar olduğu belirlenen kız, Sarıyer'deki başka bir hastaneye sevk edildi.

CANİ BABA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan baba H.Ş. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan baba cezaevine gönderildi.

Cani baba kızını dövüp boğmaya kalktı! Korkan kız çocuğu 4. kattan atladı
Ağır yaralı kız çocuğunun tedavisi devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...