Tgrt Haber
29 Aralık 2021 10:05

Bir babanın en acı günü: 3 yaşındaki çocuğu feci şekilde can verdi

Aydın'da çocuklarıyla birlikte seyir halinde olan Ali Seçğin, farkında olmadan 3 yaşındaki kızını ezdi. Küçük kızın arka kapıyı açarak düştüğünü fark etmeyen baba, evladının üstünden geçince acı olayı anladı. Küçük çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bir babanın en acı günü: 3 yaşındaki çocuğu feci şekilde can verdi
baba,aydın,kuşadası,trafik kazası

Aydın Kuşadası'nda, babasının kullandığı arabanın arka koltuğunda oturan 3 yaşındaki çocuk, bir anda kapıyı açarak araçtan düştü. Çocuğunun kapıyı açtığını ve düştüğünü fark etmeyen baba aracı durdurmayınca talihsiz çocuk, arabanın altında kaldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuğun anne ve babası sinir krizi geçirdi.

Bir babanın en acı günü: 3 yaşındaki çocuğu feci şekilde can verdi

KAPIYI AÇIP BİR ANDA ATLADI

İkiçeşmelik Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, Ali Seçğin çocuklarını alıp arabaya bindirerek eve doğru ilerledi. Arka koltukta oturan Seçğin'in iki çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Cemre Seçğin, kapıyı açarak bir anda seyir halindeki otomobilden atladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çocuğunun arabadan düştüğünü görmeyen baba, fark etmeden çocuğunu ezdi. Hareketsiz şekilde yerde yatan çocuk ihbar üzerine gelen ambulans ile Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 yaşındaki Cemre Seçğin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocuğun anne ve babası hastanede sinir krizi geçirirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...