Tgrt Haber
24 Eylül 2021 18:38

Babasının terliğinden tanıdığı genç, hayata tutunamadı

Denizli'de ailesiyle yaşadığı tartışma sonrası bir inşaatın çatısına çıkan 21 yaşındaki genç, dengesini kaybedince 5'inci kattan aşağı düştü. Oğlunu daha önce de aynı mekanda bulan baba, inşaatın önüne gittiğinde oğlunun terliğini görünce büyük üzüntü yaşadı. Kanlar içinde kalan şahıs, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayınca hayatını kaybetti.

Babasının terliğinden tanıdığı genç, hayata tutunamadı
denizli,,inşaat,,ölüm,

Denizli'de genç bir şahıs feci şekilde hayatını kaybetti.

Merkezefendi ilçesine bağlı Çakmak Mahallesi'nde dün meydana gelen olaya göre; ailesiyle tartışan Mehmet Gürbüz (21), ardından vakit geçirmek üzere bir inşaata çıktı. Daha önce de birkaç tartışmanın ardından aynı inşaata gittiği öğrenilen Gürbüz, dengesini kaybedince 5'inci kattan aşağı düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içindeki genç, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

OĞLUNU TERLİĞİNDEN TANIDI

Daha önce de benzer tartışmalar sonrası oğlunu inşaatta bulan baba Mustafa Gürbüz, oğlunu aramak için gittiği inşaatın önünde polis ekiplerini görünce şok yaşadı. Olay yerine giden baba, inceleme alanında duran terliğin oğluna ait olduğunu fark edince gözyaşlarını tutamadı. Ekiplerden oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi alan baba Gürbüz soluğu hastanede aldı.

Babasının terliğinden tanıdığı genç, hayata tutunamadı

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Mehmet Gürbüz’den acı haber bugün geldi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Gürbüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi. Gürbüz’ün cenazesi Hilal Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...