Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Şubat 2020 14:46

Bacağına demir korkuluk saplandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde site görevlisi, bahçe kapısının üzerinden atlarken düşmesi sonucu sol bacağına demir korkuluk saplandı. Görevli, saplanan korkuluk demiri ile hastaneye götürüldü.

Bacağına demir korkuluk saplandı
Antalya,,demir korkuluk

13.00 sıralarında Tosmur Mahallesi İsa Özdemir Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. Sitede güvenlik olarak çalışan Muhammet Kiyan (58), kapalı olan bahçe kapısının üzerinden atlarken dengesini kaybedip düştü. Bu sırada kapının yaklaşık 20 santimetrelik uzunluğundaki korkuluk demiri Kiyan’ın sol bacağına saplandı.

Demir parmaklıklar kesildi

Talihsiz adamın yardım çığlıklarını duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir BelediyesiQne bağlı itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, korkuluk demirini Kiyan’ın bacağından çıkaramayınca, demir parmaklıkları kesti.

Yaralı adam ameliyata alındı

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kiyan, bacağına saplanan demirle birlikte Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...