Tgrt Haber
23 Haziran 2021 12:35

Bağcılar'da nöbetten dönen doktora özel güvenlikten dayak

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nöbetten dönen doktor, yemek siparişi verdiği kuryenin içeri alınmaması nedeniyle özel güvenliklerle tartıştı. Çıkan tartışma sonucu 3 güvenlik görevlisi, cop ve yumruklarla genç doktoru darbetti.

Bağcılar'da nöbetten dönen doktora özel güvenlikten dayak
bağcılar,doktor,dayak,darp,güvenlik

Koronavirüs pandemisinde yoğun mesai harcayan ve salgınla mücadelede büyük emekleri olan sağlık personellerine yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi.

"GÜVENLİKLERİN KİMLİK SORMA YETKİSİ YOK"

İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki bir sitede yaşayan stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu, nöbet dönüşünde eve dışarıdan yemek siparişi verdi. Siparişi getiren kurye, site güvenliğinin engeline takıldı. Kurye, kendisinden kimlik isteyen güvenlik görevlilerinin bu isteğini, özel güvenliklerin kimlik sorma yetkisi olmadığı için reddetti.

COP VE YUMRUKLA DARBETTİLER

Durumu öğrenen doktor, aşağı inerek yemeğini kendisi teslim aldı ve güvenlik amirine telefon açarak güvenlik görevlilerinin kimlik sorma yetkisi olmadığını hatırlattı. Taraflar telefonda bir süre tartıştıktan sonra güvenlik amiri "Geliyoruz lan" diyerek telefonu kapattı. Konuşmak için yeniden aşağı inen doktor Arslanoğlu, burada 3 özel güvenlik personeli tarafından cop, tekme ve yumruklarla darbedildi. Olayı gören site sakinleri güvenlik görevlilerine tepki gösterirken, saldırı anı kameralara yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...