Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Şubat 2020 22:32

Bahçelievler'de bekçilere saldırı! 3 bekçi yaralandı

Bahçelievler Zafer Mahallesi Çimen Sokak'ta GBT sorgusu yapan 3 bekçi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçakla yaralandı. Boğuşma sırasında bekçiler, saldırganı da yaralı bir şekilde yakaladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı bekçileri ve saldırganı hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Bahçelievler'de bekçilere saldırı! 3 bekçi yaralandı
bahçelievler,bekçi

Bahçelievler’de GBT sorgusu yapan bekçileri bıçakla yaralayan saldırgan, yaralı bir bekçi tarafından tabanca ile bacağından vurularak yakalandı. Bekçiler ve gözaltına alınan saldırgan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Olay, saat 21.00 sıralarında Bahçelievler Zafer Mahallesi Çimen Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, sokak içerisinde şüpheli şahıslar üzerinde GBT sorgusu yapan Remzi Z. isimli bekçi, şüphelendiği C.P. isimli şahsın sorgusunu yapmak istedi. Bunun üzerine C.P. isimli saldırgan küfür ettiği bekçiyi bıçakla saldırarak yaraladı. Olayı gören İlker D. ve Fikri D. isimli bekçiler Remzi Z.’ye yardım etmek için geldi. Şüpheli C.P. müdahale eden diğer bekçilere de bıçakla saldırarak iki bekçiyi de yaraladı. 

Yaralı bekçi saldırganı bacağından vurarak yakaladı 
Kanlar içinde yere düşen İlker D. isimli bekçi, beylik tabancasıyla şüpheli C.P.’yi sol bacağından vurarak ele geçirdi. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralı bekçilere ve saldırgana müdahalede bulundu. 

Bekçiler ve gözaltına alınan saldırgan hastaneye kaldırıldı 
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından bekçiler Remzi Z., İlker D. ve Fikri D. isimli bekçiler Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine, gözaltına alınan saldırgan C.P. ise Bağcılar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Saldırganın çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenildi 
GBT sorgusu yapan bekçilere bıçakla saldırarak yaralayan C.P.'nin emniyet kayıtlarında tehdit, hakaret, evden hırsızlık ve kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...