Tgrt Haber
15 Kasım 2019 11:58

Bakırköy’de evde ölü bulunan 3 kişinin isimleri belli oldu

Bakırköy Osmaniye'de bir dairede cesetleri bulunan 1'i çocuk 3 kişinin isimleri belli oldu. Evdeki cesetlerin Bahattin Delen, Zübeyde Delen ve 6 yaşındaki Ali Delen’e ait olduğu öğrenilirken Bahattin Delen'in kuyumculuk yaptığı belirtildi.

Bakırköy’de evde ölü bulunan 3 kişinin isimleri belli oldu
Bakırköy,Bakırköy siyanür

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak'ta bir dairede cesetleri bulunan 1'i çocuk 3 kişinin isimleri belli oldu. Olay yerine polis ve AFAD ekipleri sevk edilirken, evde yapılan incelemelerin ardından cesetlerin Bahattin Delen, Zübeyde Delen ve 6 yaşındaki Ali Delen’e ait olduğu öğrenildi. Bahattin Delen'in kuyumculuk yaptığı öğrenildi.
İncelemelerin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bakırköy Kaymakamlığı ise ekiplerin ölçümleri sonucu olay yerindeki kokunun siyanürden kaynaklandığının tespit edildiğini açıkladı. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Sokak’ta bir dairede 1’i çocuk 3 kişinin cansız bedeninin bulunmasına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, “15 Kasım günü 06.45 sıralarında polise yapılan ihbarda Bakırköy’de Osmaniye Mahallesi Çobançeşme sokak adreslerindeki ikametgahlarında 3 kişinin cansız olarak bulunduğu bildirilmiştir. Olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatılarak ölen kişilerin cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına kaldırılmıştır” ifadelerine yer verildi.
Soruşturmaya ilişkin bilgilere yer verilen açıklamada, “Yapılan soruşturma esnasında bu aşamada elde edilen tespitler doğrultusunda ikametgahında ölü olarak bulunan A.D.’nin babası ve Z.D.’nin eşi konumunda bulunan B.D.’nin, Kuyumcukent’teki iş yerinde altın ticareti ile uğraştığı ve birtakım internet siteleri üzerinde kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisiyle önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir. Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Soruşturma işlemleri Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...