Tgrt Haber
14 Aralık 2021 12:01

Boşanma aşamasındaki eş dehşet saçtı! O baldızını, eşi onu vurdu

Konya'da eşiyle boşanma aşamasında olan adam, alkol aldıktan sonra eşinin evini bastı. Yanında götürdüğü silahla evde bulunan baldızını yaralayan adam, daha sonra silahı eşine kaptırarak vuruldu.

Boşanma aşamasındaki eş dehşet saçtı! O baldızını, eşi onu vurdu
baldız,konya,silahlı saldırı

Konya'da boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı evi basan alkollü adam, yanındaki tabancayla baldızını yaraladı. Ardından silahı kapan eşi de aynı tabanca ile kocasını vurdu.

UZAKLAŞTIRMA KARARINA ALDIRMADI

Saat 23.00 sıralarında, merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Dikilitaş Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma aşamasında olan 27 yaşındaki Ergün K., alkollü bir şekilde uzaklaştırma kararı bulunan sokakta site içerisinde bulunan karısının yaşadığı eve geldi.

Boşanma aşamasındaki eş dehşet saçtı! O baldızını, eşi onu vurduPolisin yaptığı incelemede, olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu.

O BALDIZINI, EŞİ ONU VURDU

Çıkan sözlü tartışmanın ardından Ergün K. yanında bulunan tabancayla karısı Ersen K.'nin kız kardeşi Ebru Ç.'yi karnından yaraladı. Bu sırada çıkan arbedede Ersen K. kocasının elindeki tabancayı alarak Ergün K'yi bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Elinden aldığı silahla kocasını yaralayan Ersen K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...