Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 16:36

15 kişinin hayatına mal olan kazada yeni ayrıntılar: Şoför, arkadaşının yerine direksiyona geçmiş

Balıkesir'de meydana gelerek 15 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı trafik kazasında şoför Kerem Başol'un, sefere çıkacak olan arkadaşı Onur Güneş'in rahatsızlanması sonucu direksiyonu ondan devraldığı öne sürüldü.

15 kişinin hayatına mal olan kazada yeni ayrıntılar: Şoför, arkadaşının yerine direksiyona geçmiş
balıkesir,,trafik kazası,,şoför,,kaza,

Zonguldak'tan İzmir'e gitmek için yola çıkan ancak sabah saatlerinde yapılan kaza ile 15 yolcunun hayatını kaybetmesine, 17 kişinin ise yaralanmasına yol açan kazada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Aracın şoförü Kerem Başol'un, sefer için otobüsü kullanacak olan şoför Onur Güneş'in rahatsızlanması sonucu arkadaşının yerine direksiyona geçtiği iddia edildi.

Zonguldak'tan İzmir'e gittiği sırada Balıkesir'de takla atan ve 15 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı otobüs kazasında ortaya atılan yeni bir iddiaya göre, otobüsün şoförleri Kerem Başol ile Cengiz Umut kazada yaşamını yitirdi. Kazadan önce, sürücülerden Kerem Başol'un, seferi tamamlayacak olan şoför Onur Güneş'in yerine direksiyon başına geçtiği iddia edildi.

Güneş'in rahatsızlanması üzerine Kerem Başol'un İzmir seferi için yola çıktığı öne sürülürken sosyal medya hesabından paylaşım yapan Onur Güneş, "Can arkadaşım Kerem; dün akşam seni yolcu ettim. Beni araçtan indirdin. Evine git kardeşim dedin. Bana yarın akşam gelirsin dedin. Üzdün beni kardeşim üzdün. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

15 kişinin hayatına mal olan kazada yeni ayrıntılar: Şoför, arkadaşının yerine direksiyona geçmiş

NE OLMUŞTU?

Edinilen bilgiye göre, saat 00.30 sularında Karabük terminalinden İzmir Aliağa istikametine doğru yola çıkan özel bir şirkete ait yolcu otobüsü saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde iken yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 15 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Camlarının tamamına yakınının kırık olduğu gözlenen takla atmış haldeki otobüs vinçler yardımıyla düzeltildi. Yaralı ve ölen vatandaşların eşyalarının yayıldığı kaza alanı jandarma ekiplerinin titiz çalışması ile kısa sürede toplanıp eşyalar sahiplerine teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...