Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2020 17:11

Balkondan düşen çocuğu ölümden kurtardı

Samsun'da balkondan düşen 7 yaşındaki Iraklı çocuğu o an yoldan geçen bir genç kollarını açarak yakaladı.

Balkondan düşen çocuğu ölümden kurtardı
Irak,,balkon,

İlkadım içesi Reşadiye Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde, annesinin kardeşi ile eve kilitleyip pazara gittiği Irak uyruklu Khattap Thammır Ali Ali (7), annesinin gelip gelmediğine bakmak için balkondan sokağa doğru uzandığında yıkanıp kuruması için balkon duvarının üzerine konulan halının üzerinden kayarak birinci kattan yere düştü.

Bu sırada yoldan geçen bir genç, çocuğun düştüğünü fark edince kollarını açıp tutmayı başardı. Çocukla birlikte yere düşen genç, çocuğu ölümden kurtardı.

Balkondan düşen çocuğu ölümden kurtardı

Vatandaşlar 112 Acil servis ekiplerine haber verdi. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Iraklı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayı gören komşulardan İzzet Ovalı, "Çocuk balkondan düştüğü anda oradan geçen bir genç kollarını açarak tuttu. Biz ambulans çağırıp çocuğu hastaneye gönderdik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...