Tgrt Haber
10 Ocak 2022 12:42

Barışma teklifini kabul etmeyen eski nişanlısına sokak ortasında kurşun yağdırdı

Mersin'de 24 yaşındaki Barış Can U., bir süre önce boşandığı nişanlısı Naziye O. ile barışmak istedi. Naziye'nin teklifini kabul etmemesiyle yanında getirdiği tabancayla kadına kurşun yağdıran şüpheli, gözaltına alındı. Naziye O. ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Barışma teklifini kabul etmeyen eski nişanlısına sokak ortasında kurşun yağdırdı
eski nişanlı,mersin,kadın cinayeti

Mersin'de 24 yaşındaki Barış Can U., bir süre önce ayrıldığı nişanlısına barışmayı teklif etti. Kadının teklifini reddetmesi üzerine şüpheli, yanında getirdiği tabancayla eski nişanlısına kurşun yağdırdı. Sokak ortasında kanlar içinde yere yığılan kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

İddiaya göre, 24 yaşındaki Barış Can U., bir süre önce ayrıldığı eski nişanlısı 25 yaşındaki Naziye O. ile barışmak için merkez Toroslar ilçesi Okan Merzeci Mahallesi'ndeki evine gitti. Eski nişanlısı ile sokakta buluşan genç, çıkan tartışma sonrası üzerinde taşıdığı tabancayla Naziye O.'ya 6 el ateş etti.

Barışma teklifini kabul etmeyen eski nişanlısına sokak ortasında kurşun yağdırdı
Eski nişanlısı tarafından vurularak öldürülen Naziye O.

Saldırıda ağır yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İLK İFADESİNDE 'BARIŞMAK İSTİYORDUM' DEDİ

Barış Can U. ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki ilk ifadesinde, olay yerine eski nişanlısı ile barışmak için gittiğini söylediği öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...