Tgrt Haber
07 Ekim 2021 23:24

Barışmak için bir araya gelen aileler arasında kavga çıktı

Mersin’de barışmak için bir araya gelen aileler arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 1’i ağır 9 kişi yaralandı.

Barışmak için bir araya gelen aileler arasında kavga çıktı
Mersin,Aile,,silahlı kavga,

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen olayda daha önceden kavga eden tarafları barıştırmak isteyen mahalle sakinleri, tarafları bir araya getirdi. Burada yine tartışan taraflar kavgaya tutuştu. Kavgada Vedat Ş., Hakan Ş., Ali Ş. ve Halil Ş. ile karşı grupta bulunan Yusuf Ş., Şahin Ş., Davut Ş. ve Selim Ş. birbirine girdi. Karşılıklı birbirlerine tabanca ve tüfek ile ateş etmeleri sonucu olarak Ali Ş. isimli şahıs ağır şekilde yaralandı. Kavgada mahalle sakinlerinden 8 kişi daha yaralandı. 

2 KİŞİ ARANIYOR

Savaş alanına dönen sokağa polis ekipleri geldi. Ağır yaralanan Ali Ş. isimli şahıs ve diğer yaralılar Tarsus’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ali Ş.’nin hayati tehlikesi devam ederken, diğer 8 yaralanın durumlarını iyi olduğu öğrenildi. Kavgaya karışan 5 şüpheli gözaltına alınırken 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...