Tgrt Haber
01 Aralık 2021 11:33

Başakşehir'de İETT otobüsü yandı

Başakşehir Hürriyet Bulvarı üzerinde seyir halindeki İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle alev alarak yandı. Yanan İETT otobüsüne ilk müdahaleyi Başakşehir Belediyesi ekipleri yaptı. Yanan otobüs bir saat süren çalışmaların ardından söndürülürken olayda can kaybı yaşanmadı.

Başakşehir'de İETT otobüsü yandı
başakşehir,otobüs,yangın

Başakşehir’de, gece saatlerde Hürriyet Bulvarı’nda seyir halindeki İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yanan İETT otobüsüne ilk olarak Başakşehir Belediyesi personeli müdahale etti.

İçinde yolcu bulunmayan otobüsten yükselen alevlere müdahale eden belediye ekipleri, olay yerine itfaiye ekipleri gelene kadar söndürme çalışmasına devam etti. Otobüsü saran alevler bir saatlik çalışmanın ardından söndürülürken otobüs kullanılamaz hale geldi.

“EKİPLERİMİZİ KUTLUYORUM”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yanan İETT otobüsüne ilk müdahaleyi gerçekleştiren personeli tebrik etti. Sosyal medya hesaplarından olaya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Kartoğlu, “Hürriyet Bulvarı'nda seyir halinde alev alan İETT aracına arazöz aracımız ile müdahale eden ekiplerimizi canı gönülden kutluyorum. Can kaybının olmaması hepimizi sevindirdi. Bir daha bu olaylar tekrarlanmaz inşallah. İETT ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...