Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2021 16:08

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan örnek davranış

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medyadan kendisine mesaj gönderip ve top isteyen çocuklara büyük bir sürpriz yaptı. Darıca Belediye Başkanı Bıyık, forma ve top hediye ettiği çocuklarla maç oynadı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan örnek davranış
muzaffer bıyık,darıca,belediye başkanı

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden çocuklar, top oynadıkları sırada topları patlayınca sosyal medya üzerinden video çekerek Belediye Başkanı Bıyık’a seslendiler ve yeni top istediler. Başkan Muzaffer Bıyık da çocukların bu isteğini kırmayarak büyük bir jest yaptı. Fevzi Çakmak Mahallesi Çubuk Sokak’ta yeni yapılan semt sahasında çocuklarla buluşan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisinden top isteyen çocuklara forma ve top hediye etti. Sarı ve Yeşil takım olarak ikiye ayrılan çocuklarla birlikte maç yapan Başkan Bıyık, çocukların sevincine ortak oldu.

ONLARIN MUTLULUĞU HER ŞEYE BEDEL

Geleceğin teminatı olan çocukları önemsediğini ifade eden Başkan Bıyık, “Sosyal medyadan bize ulaşan çocuklarımızın futbol topu isteğini geri çevirmedik. Onların mutluluğu her şeye bedel.. Birlikte keyifli bir maç yaparak onların sevincine ortak olduk. Yeni yapılan semt sahalarımızın sayısını arttırarak çocuklarımızın daha modern mekanlara kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

GENÇLERLE BİRARAYA GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı karşılarında gören çocuklar sevinçlerini dile getirirken top ve forma hediyesi için de teşekkür ettiler. Sürprizi beklemediklerini ifade eden çocuklar ancak belediye başkanıyla karşılıklı maç yaptıkları için de mutlu olduklarını söylediler. Başkan Bıyık da çocukları sevindirdiği için mutlu olduğunu belirterek her zaman çocuklar ve gençlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...