Tgrt Haber
22 May 2021 13:02

Başkasının bebeğini almaya çalıştı

İstanbul'da Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesinde doğum yapan Cezayirli bir kadın, bir başka bebeği çocuğu sanıp annesinden almak istedi.

Başkasının bebeğini almaya çalıştı
istanbul,,bebek kaçırma,

İstanbul’da Cezayirli bir kadın doğum yaptığı hastanede başkasının bebeğini kendi bebeği sanıp almak isteyince ortalık karıştı.

BAŞKASININ BEBEĞİNİ ALMAK İSTEDİ

Şaşırtan olay Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesinde, Cezayir uyruklu kadın geçtiğimiz günlerde doğum yaptı. Kadının iddiasına göre, hastane yetkilileri bebeğini kendisine teslim etmedi. Cezayirli kadın her yerde bebeğini aradı. Cezayir uyruklu kadın, hastanenin MR bekleme salonuna gitti. O sırada pusette bulunan bir bebeği fark etti. "Bu bebek benim" diyerek almak isteyince bir anda hastane karıştı.

GÖZALTINA ALINDI

Bebeğin annesi yaşanan durum sonrası şoke oldu. Evladını Cezayirli kadına vermedi. Anne durumu hastane polisine bildirdi. Cezayirli kadın polis tarafından gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...