Tgrt Haber
23 Ekim 2021 15:20

Başkent'te dehşet veren olay: Atış poligonunda hayatına son verdi

Ankara'da dehşet veren bir olay gerçekleşti. Poligonda atış talimi yapan Sinan Bulut adlı kişi başına ateş ederek hayatına son verdi.

Başkent'te dehşet veren olay: Atış poligonunda hayatına son verdi
ankara,başkent,intihar,poligon,çankaya

Ankara’da poligonda atış talimi yapan bir kişi gözetmenin bir anlık boşluğunu fırsat bilerek tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.

Tüyleri diken diken eden olay Başkent’in Çankaya ilçesinde yaşandı. Sinan Bulut adında bir kişi silah atışı uygulamaları için özel olarak inşa edilen poligon tesislerinden birine giderek ateş talimi yaptı.

İddiaya göre gözetmenin bir anlık dikkat dağınıklığından faydalanarak silahı hedeften çekip kendi kafasına doğrulttu, ardından tetiğe bastı. Başına isabet eden kurşunla yere yığılan Sinan Bulut oracıkta hayatını kaybetti.

Gözetmen ise telaşla hemen telefonuna sarılıp sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, poligon çalışanlarının ifadelerini aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...