Tgrt Haber
06 Aralık 2021 15:27

Batman'da otobüs şoföründen örnek davranış: 200 bin lirayı düşünmeden sahibine verdi

Batman'da belediyeye ait otobüste bulunan çantanın içinden 200 bin lira değerinde altın çıktı. Başka bir yolcu tarafından fark edilen ve otobüs şoförüne teslim edilen çanta kısa sürede sahibine ulaştırıldı.

Batman'da otobüs şoföründen örnek davranış: 200 bin lirayı düşünmeden sahibine verdi
batman,,para,,altın,,çanta,,otobüs,,otobüs şoförü,

Batman’da belediyenin halk otobüsünde unutulan çantayı bir yolcunun kendisine teslim etmesiyle otobüs şoförü, çantanın içinde 200 bin lira değerinde altın olduğunu fark etti. Şoförün polise teslim ettiği çanta kısa sürede sahibine ulaştırıldı.

Batman'da otobüs şoföründen örnek davranış: 200 bin lirayı düşünmeden sahibine verdi

ÇANTADAN KİMLİKİ PARA VE ALTIN ÇIKTI

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otobüs şoförü Ümit Ayğan, yaklaşık dört gün önce bir yolcunun fark etmesi üzerine otobüste unutulan çantayı teslim aldı. Seferini tamlayan Ayğan, çantayı alarak durağa gitti. Çantayı kontrol edip içinde kimlik, bir miktar para ve altın olduğunu gören Ayğan, çantayı çağırdıkları polis ekiplerine teslim etti. Ekipler, araştırma sonucu çantayı aileye ulaştırdı.

“İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM”

Sefer sırasında otobüsünde bir çanta bulunduğunu belirten Ümit Ayğan, durağa giderek durumu harekat şefine bildirdiğini söyledi. Durakta çantayı kontrol ettiklerini kaydeden Ayğan, “Bir miktar altın ve para bulduk. Kimliği çantadaydı, numara yoktu, sahibine ulaşamadık. Polise haber verdik. Durağa gelen polisler, kimlik üzerinden çantanın sahibi kadına ulaştı. Çantanın içerisinde para ve altınla birlikte yaklaşık olarak 150-200 bin değerinde ziynet eşya vardı. İnsanlık görevimi yaptım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...