Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2019 15:16

Bayrampaşa'da soygun girişimi kamerada

Bayrampaşa'da bir banka şubesinde yaşanan soygun girişimi anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Bayrampaşa'da soygun girişimi kamerada
bayrampaşa,soygun,banka

Bayrampaşa’da bir bankaya elindeki silahla soygun yapmak için giren şahıs, içeride bulunanlara korku dolu anlar yaşattı.

Bankadaki görevlinin alarm butonuna basmasıyla paniğe kapılarak olay yerinden koşarak uzaklaşan şahıs, polis ekiplerince olaydan bir gün sonra gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Olay, Bayrampaşa'da Muratpaşa Mahallesi, Uluyol Caddesindeki bir bankada geçtiğimiz salı günü 09.40 sıralarında meydana geldi. Bankaya giren giren şapkalı ve gözlüklü bir kişi elindeki poşetin içinden çıkardığı silahla soygun girişiminde bulundu. Silahını bankanın güvenlik görevlisine doğrultarak, güvenlik görevlisinin silahını alıp onu da etkisiz hale getiren şahıs vezneye yöneldi ve görevliye elindeki poşeti para ile doldurmasını istedi.

PANİĞE KAPILARAK BANKADAN HIZLA KAÇTI

Şahsın silahıyla bankada bulunanlara korku dolu anlar yaşattığı o anlarda bir banka çalışanı alarm butonuna bastı ve şahıs paniğe kapıldı. Neye uğradığını şaşıran şüpheli elindeki silahla banka içerisinde sağa sola koşup para almaya çalıştı fakat amacına ulaşamadan bankadan çıkarak kaçtı. Soygun girişimi sırasında bankada yaşanan panik ise banka güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 

EŞYALARI İNCELEMEYE ALINDI

Olayın ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından soygun girişimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Ekipler, bankanın güvenlik kamera görüntüleri üzerine yoğunlaştı ve bu sayede şüphelinin eşkalini tespit etti. Polis, Rami Kışla caddesi yönünde kaçtığı öğrenilen şüphelinin olay sırasında giydiği elbiseleri bir çöp konteynerine attığı tespit edilerek, eşyalar üzerinde inceleme çalışması yapıldı.

GASP ETTİĞİ SİLAHLA BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli Taner A. olaydan bir gün sonra güvenlik görevlisinden gasp ettiği silahla ile birlikte gözaltına alındı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Taner A. (43)’nın daha önce de uyuşturucu madde kullanmak suçundan gözaltına alındığı ortaya çıktı. 

Bayrampaşa’daki banka soygunu girişiminin sorumlusu olduğu tespit edilen Taner A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...