Tgrt Haber
23 Eylül 2021 10:06

'Bedava araba' yazan aracı alıp gittiler içinden ceset çıktı

ABD Mississippi'de iki kişi, 'bedava araba' yazan aracı iki kişi, alıp 50 km yol gitti. Aracın içinden ceset çıktı.

'Bedava araba' yazan aracı alıp gittiler içinden ceset çıktı
abd,araba,ceset

Geçtiğimiz pazar günü Missisippi'deki Jackson şehrinin dışında iki kişi, üzerinde 'bedava araba' yazan aracı aldılar ve 50 km yol gittiler. Aracı alanlar eve vardıklarında aracın bagajında 34 yaşındaki Anthony McCrilliss'in cesedini buldular. Birkaç gündür kayıp olduğu bilinen McCrillis bulunduğunda üzerinde giysileri yoktu ve iddiaya göre birkaç gündür de aracın bagajındaydı.

Polisin devreye girdiği olayda aracı alan iki kişi, Byram kentinde bir hurdalığın yanında kenara park edilmiş, ''bedava araba'' yazan bir işaretin yer aldığını belirtti. Üstelik aracın üzerinde anahtar da vardı.

Copiah County adli tabibi Ellis Stuart, içinde ceset bulunan aracın hafta sonu alınmadan önceki birkaç gün boyunca Byram ve Jackson şehirlerinde görüldüğünü söyledi. Diğer yandan McCrillis, en son cuma akşamı görülmüştü ve aracın sahibinin McCrillis olduğu düşünülüyor. Araçta bulunan McCrillis'in cesedi, yakın aile üyeleri tarafından teşhis edildi.

'Bedava araba' yazan aracı alıp gittiler içinden ceset çıktı

''OLAĞANDIŞI OLDUĞUNU BİLİYORDUM''

Poli şefi Errington, WLBT'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Araç 18:00'e kadar kesinlikle oradaydı. Cumartesi gecesi de hurdalıktan başka bir çalışan onu görmüştü.''

Hurdalıkta çalışan Dan Peacock, cumartesi günü aracın yanından birkaç kez geçtiğini, pazar günü ise aracın ortadan kaybolduğunu söyledi. Hurdalık çalışanı, konuya ilişkin ise şunları anlattı:

''Hiç durmadım, bakmadım veya başka bir şey yapmadım ama bunun olağandışı olduğunu biliyordum. Birinin onu satmak için buraya getirdiğini düşünmüştüm. Bir sürü araba satın alıyoruz. Birinin onu satmak için buraya getirdiğini ve sonra araçtan vazgeçtiğini ya da öyle bir şey olduğunu düşünmüştüm. Böyle bir şeyin olabileceği hiç aklıma gelmedi.''

Polis soruşturmayı kimin üstleneceğini kararlaştırmaya çalışacak ayrıca resmi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...