Tgrt Haber
26 Ekim 2019 18:54

Bedavayı duyan koştu! Kuyruk metrelerce uzadı

Ordu’da bir iş yeri, 300 bin döner ekmek satışına ulaşınca bir günlüğüne 4 bin kişiye bedava döner ekmek dağıttı. Bedava dönerden almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Bedavayı duyan koştu! Kuyruk metrelerce uzadı
bedava döner,ekrem coşkun döner

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Köprübaşı mevkiinde mart ayında faaliyete başlayan işyeri, hedeflediği satış rakamına ulaşınca yarım ton bedava döner dağıttı.

Bedavayı duyan koştu! Kuyruk metrelerce uzadı

Bedava döner dağıtıldığını duyan vatandaşlar ise iş yerinin bulunduğu yere akın etti. Vatandaşlar, bedava dağıtılan dönerden almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Sıraya giren yüzlerce kişi, onlarca metrelik kuyruk oluşturdu.

"4 bin kişiye döner ekmek dağıttık"

İşyeri sahibi İlter Alişan, “Mart ayında işyerimizi açarak faaliyetimize başlamıştık. Kendimize bir hedef koyduk. 300 bin döner ekmek satışına ulaşınca bir günlüğüne bedava satış yapmayı hedefledik. Dün itibarıyla 300 bin döner-ekmek satışını gerçekleştirdik. Bugün de 4 bin kişiye döner ekmek dağıttık. Herkese afiyet olsun” dedi.

Döner yemek için sırada bekleyen vatandaşlar da ücretsiz döner ve ayran ikramında bulunan işyerine teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...