Tgrt Haber
18 Ekim 2021 09:31

Belediyeden çıkartılan iki işçi, garaj amiri ve yardımcısını darp etti

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Garaj Amirliği yapan Ahmet Parlak ve Amir Yardımcısı Metin Soytürk, bir süre önce belediyeden işten çıkartılan iki şahsın saldırısına uğradı. Düğünden çıktıkları esnada saldırıya uğrayan Parlak ve Soytürk, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırıyı gerçekleştiren 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Belediyeden çıkartılan iki işçi, garaj amiri ve yardımcısını darp etti
sakarya,,karasu,,saldırı,,darp,,belediye,

Sakarya’nın Karasu ilçesinde belediyede işten çıkartılan iki kişi, düğünden çıktıkları esnada Garaj Amirliği yapan Ahmet Parlak ve Amir Yardımcısı Metin Soytürk'e saldırdı.

DÜĞÜNDEN ÇIKTIKLARI SIRADA SALDIRIYA UĞRADILAR

Karasu Aşağı Aziziye Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonu önünde, Karasu Belediyesi Garaj Amiri Ahmet Parlak ve Amir Yardımcısı Metin Soytürk, düğünden çıktıktan sonra araçlarına yöneldikleri esnada iki şahıs tarafından darp edildi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleleri sonrasında yaralı Ahmet Parlak ve Metin Soytürk, Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGANLAR YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Burnunda kırık olduğu belirlenen Parlak, hastanede yapılan müdahale sonrasında taburcu edildi. Ayağında kırık bulunan Soytürk’ün ise, Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Darp olayını gerçekleştiren iki şüphelinin ise bir süre önce belediye bünyesinde çalıştıkları ve işten çıkartıldıkları öğrenildi. Polis ekipleri olay sonrasında kayıplara karışan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Şüpheliler E.G. ve K.Ç., polis ekiplerince başlatılan çalışma neticesinde olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...