Tgrt Haber
11 Kasım 2021 11:52

"Bendeki leş sayısı 16" diyen vicdansız makinist kovuldu

Tekirdağ'da yük treninin minibüse çarpması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı kazanın ardından sosyal medya üzerinden, "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" yorumunda bulunan makinistin işine son verildi.

"Bendeki leş sayısı 16" diyen vicdansız makinist kovuldu
makinist,tren,kaza,minibüs

Tekirdağ'da meydana gelen kazada, yük treninin geçtiği esnada bir servis minibüsünün hemzemin geçide çıkmasının ardından yük treni minibüse çarpmış ve yaşanan kaza sonucu 6 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralanmıştı.

"BENDEKİ LEŞ SAYISI 16"

Kazanın arından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş.’de görevli olduğu öğrenilen başka bir makinist M.K.A’nın sosyal medyada, kaza haberinin olduğu paylaşımının üzerine “Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için” şeklinde yorum yaptığı tespit edilmişti.

"Bendeki leş sayısı 16" diyen vicdansız makinist kovuldu

Makinist M.K.A gelen tepkiler üzerine 6 saat sonra yaptığı yorumları silse de TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada makinistin görevden el çektirildiği ve hakkında soruşturma başlatıldığı duyurulmuştu.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

Tepki çeken paylaşım sonrasında görevinden el çektirilen makinistin yapılan soruşturması sonucu 10 Kasım 2021 tarihi itibarıyla görevine son verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...