Tgrt Haber
03 Ekim 2021 17:33

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan bayılan öğrenciyi kucağında taşıdı

Beşiktaş'ta bir okulun düzenlediği programa katılan Kaymakam Önder Bakan, bayılan öğrenciyi kucağında taşıyarak içeri götürdü. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan bayılan öğrenciyi kucağında taşıdı
kaymakam,,beşiktaş kaymakamı,,etiler,,önder bakan,

Beşiktaş Etiler'deki bir okulun düzenlediği programa katılan Kaymakam Önder Bakan, karşısında bayılan öğrenciye kayıtsız kalamadı. Yanına gittiği öğrenciyi kucağında taşıyan Bakan'ın o anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Etiler Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Program sırasında bir öğrenci tansiyona bağlı olarak fenalaşıp bayıldı.  Bayılan öğrenciyi Kaymakam Bakan, kucağında içeriye taşıdı. Yaşanan panik anları ve kaymakamın öğrenciyi kucağında taşıma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMI ÖNDER BAKAN KİMDİR?

1971 yılında Tekirdağ Şarköy’de doğan Önder Bakan, ilköğretimini Kocaali Köyü'nde, orta ve lise öğretimini Şarköy Lisesi'nde tamamladı.

1988 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesine, 1990’da buradan ayrılarak İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girerek 1994’te mezun oldu. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminde Yüksek Lisansını tamamladı (Büyükşehir Belediye Yönetimi, İlçe Belediyeleri İle İlişkileri Sorunları – Çözüm Önerileri). Ayrıca Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Lisans Programından mezun oldu.

1996 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Edirne Kaymakam Adayı olarak göreve başladı İngiltere’nin Hastings şehrinde sekiz ay kaldıktan sonra, Çankırı’nın Orta ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Kaymakamlık Kursunu üstün başarıyla tamamladıktan sonra sırasıyla; Sakarya-Taraklı, Siirt-Tillo, Düzce-Gümüşova, Sivas-Divriği ilçelerinde Kaymakamlık yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...