Tgrt Haber
16 May 2022 22:00 - Güncelleme : 16 May 2022 22:12

Beşiktaş'ta bulunan 'gizemli tünel' için 2 çarpıcı iddia

Beşiktaş'ın Etiler semtinde yolun çökmesiyle ortaya gizli bir tünel çıktı. Tünelin kimler tarafından kazıldığına dair tartışmalar devam ederken iki çarpıcı iddia ortaya atıldı. Beşiktaş Kaymakamlığı, kaçak kanalizasyon bağlantısı nedeniyle tünelin kazıldığını açıkladı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: TGRT Haber
Bölgedeki ekipler, tünelin nereye çıktığı tespit etmeye çalışıyor.
tünel,kanalizayon,beşiktaş
Bölgedeki ekipler, tünelin nereye çıktığı tespit etmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ta yolun çökmesiyle meydana çıkan gizemli tünel polis ve belediye ekiplerini alarma geçirmişti. Gizemli tünelin neden açıldığına dair tartışmalarda iki iddia ortaya atıldı.

ÇIKIŞ NOKTASI ARAŞTIRILIYOR

Etiler Tamburi Ali Sokak ve Nispetiye Caddesi kesişimindeki yolda cumartesi günü bir yol çökmesi meydana geldi. Belediye ekiplerinin çalışmaları sırasında ortaya çıkan tünel ilgili çalışma başlatıldı. Olay yerine ekipler sevk edilirken, çöken yolun altında uzun bir tünel olduğu iddia edildi. Bölgedeki ekipler, gördükleri manzara karşısında araştırmalarını sürdürürken, tünelin nereye çıktığı tespit edilmeye çalışılıyor.

DİKKAT ÇEKEN İKİ İDDİA ORTAYA ATILDI

Gizemli tünelin bulunduğu bölgeden tünel ile ilgili konuşulan 2 iddia ortaya çıktı. İlk iddia, yakınlarda bir kumarhane olabileceği, tünelin de buradan kaçış için açılabileceği ileri sürüldü. Diğer bir iddia ise geçtiğimiz yıllarda, buradaki kanalizasyon çalışmaları kapsamında tünelin belediye ekipleri tarafından değil de mülk sahipleri tarafından açıldığı yönünde.

KAYMAKAMLIK AÇIKLAMA YAYINLADI

İddiaların ardından, konu ile ilgili Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan açıklama geldi.

Kaymakamlığın sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlçemiz Etiler Mahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak ve Nispetiye Caddesi kesişimindeki yolun çökmesi ile ilgili yapılan çalışmalarda, yerin altından sokak ve cadde istikametine doğru kaçak kanalizasyon bağlantısı yapılması amacıyla kazı çalışmaları tespit edilmiş, aynı noktada Ağustos 2018 tarihinde de çökme meydana geldiği anlaşılmıştır. Belirtilen alanda tüm ilgili kuruluşlar tarafından gerekli olan tespitler ve iyileştirme çalışmaları başlatılmıştır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...