Tgrt Haber
16 Eylül 2021 05:57

Beykoz’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Beykoz’da bir otomobil kontrolden çıkarak karşı yönden gelen otomobile çarptı. Kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Beykoz’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var
Beykoz,Kaza,

İstanbul’un Beykoz ilçesi Yeni Riva Yolu üzerinde meydana gelen kazada sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen Kavacık'tan Beykoz istikametine gitmekte olan otomobil, Yeni Riva Yolu üzerinde sürücüsünün kontrolünden çıktıktan sonra karşı yönden gelen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobiller takla atarak savruldu. Kazada 6 kişi iki otomobilde sıkıştı. 

“10 METREYLE KURTULDUM”

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobillerde sıkışan yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri 6 kişiden 2’sinin hayatını kaybettiği belirledi. Diğer yaralı 4 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki en yakın hastaneye sevk edildi.  Kazayı gören Fatih Coşar, “Linea marka araç karşıdan aşırı hızla geliyordu. Zeminin ıslak olmasından dolayı lastiği koptu, havaya fırladı. Karşıdan da gelen Mercedes'in böyle camına değince, Mercedes'in hakimiyetini kaybetti. Hakimiyetini kaybettikten sonra Mercedes takla attı. Linea marka otomobil sürüklenerek havada takla atarak savruldu. Savrulmanın etkisiyle araç içerisinde insanlar fırladı. O esnada araçtan düşen kadın araya sıkıştı. Adamla kız kardeşi de yolda kaldı. Mercedes otomobildekiler öldü. Biz ise 10 metreyle kurtuldum yani tam kazanın arka tarafındaydım.” diye konuştu.

Beykoz’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...