Tgrt Haber
23 Ekim 2021 11:29

Beyoğlu'nda restorana silahlı saldırı: 5 yaralı

İstanbul Beyoğlu'ndaki bir restorana dün akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 kişi yaralanırken, polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Beyoğlu'nda restorana silahlı saldırı: 5 yaralı
beyoğlu,,restoran,,saldırı,

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dün akşam korku dolu anlar yaşandı. Restorana düzenlenen silahlı saldırıda ortalık savaş alanına dönerken, olayda çok sayıda kişi yaralandı.

BİRİ AĞIR 5 YARALI VAR

İddialara göre; aralarında husumet bulunan iki gruptan biri, saat 22.30 sıralarında İmrahor Caddesi'ndeki bir restoranda yemek yiyen husumetlilerine kurşun yağdırdı. Saldırganlar olay yerinden araçlarıyla kaçarken, olayda bir ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Saldırı sonrası çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, iihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Restoran çevresindeki araçlarda yoğun kurşun izlerine rastlanırken, ekipler kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Beyoğlu'nda restorana silahlı saldırı: 5 yaralı
Beyoğlu'nda saldırı düzenlenen restoran çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...